به گزارش جام جم ورزشی ، هفته چهاردهم لیگ دسته اول فوتبال باشگاههای فرانسه موسوم به لوشامپیونه شب گذشته (جمعه) با برگزاری یک دیدار شروع شد که در نخستین بازی هفته پاریسنژرمن موفق شد در خانه متس به پیروزی 3 بر 2 دست یابد.
شاگردان لوران بلان با گلهای خاویر پاستوره (9) و گاتان بوسمان (16 - گل به خودی) خیلی زود از میزبان خود پیش افتادند. در ادامه مودیبو مایگا در دقایق 49 و 53 دو مرتبه از روی نقطه پنالتی دروازه پاریسنژرمن را گشود اما میلیونرهای پاریس که نمیخواستند فرصت رسیدن به صدر جدول را از دست بدهند در دقیقه 84 توسط اسکیل لاوتزی به گل برتری دست یافتند.
شاگردان لوران بلان با این برد 30 امتیازی شدند و به صدر جدول ردهبندی لوشامپیونه صعود کردند. متس هم 19 امتیازی باقی ماند و همچنان در مکان نهم جای دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد